Jag är besegrad, skadan i vaden vann över mig. Igår morse var jag ute och testade i 10 minuter och det var inte speciellt bra. Igår kväll testade jag igen. Då var jag nog ute en halvtimme och sprang och gick om vartannat. Det gjorde lite ont, men jag kunde ta smärtan. Men emellanåt hugger det till så att det känns som det blir värre. Och efteråt är det inte bra. Så chansen att jag idag skulle kunna starta, springa hela maran och springa i mål utan att ha gjort skadan värre än den är nu, den chansen är i princip obefintlig. Så idag väljer jag att försöka vara smart och tänka på kroppen och framtiden, hur tungt och tråkigt det än är att inte kunna vara med.

Så idag står jag vid sidan om och hejar på alla löpare som springer Stockholm Marathon. Ni är vinnare allihop! Lycka till!

Boston stands as one

Share Button