Vaden

Okej, en liten statusuppdatering såhär på söndagskvällen om hur vaden känns. Med den här typen av problem tycker jag själv att det alltid är så att det ”stelnar till” så fort man har suttit ner en stund och reser sig och börjar gå igen. Det tar några minuter och sen är det som vanligt igen och ”som vanligt” betyder ändå en del smärta och en känslan av en klump i vaden. Så när jag vaknade i morse och skulle gå upp hann jag tänka på hur de första stegen skulle bli innan jag tog dem. Men det var faktiskt inte så farligt, det var inte värre än igår kväll trots natten. Så det kändes bra och det tändes en liten gnutta hopp.

Under dagen har jag rört på mig en del, varit ute och gått, masserat och kylt. Jag har dubbla kompressionsvader på mig och hoppas att det ska hjälpa lite. Fortsättning följer och planen är att jag ska komma på behandling imorgon. Väldigt bra, men också lite nervöst eftersom jag inte vet vilken dom jag och vaden kommer få. Men också nervöst, för jag inser att det kommer göra sjukt ont.

2013-05-26 18.52.14

Kom igen vaden, kämpa!!!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. #kämpavaden Du kommer säkert få alldeles utmärkt behandling. Hellre sjukt ont en stund än ont länge-länge.

  2. Nämen vännen! Hoppas verkligen att vaden blir bättre till lördag. Aldrig kul verkligen.
    Själv försöker jag lura mig själv lite, med öm och ont dit och där…bara jag får springa maran på lördag och DÅ går jag till naprapat-sjukgymnast-vad det nu behövs men inte nu vara.
    5 dagar kvar: kämpa kämpa lämpa!
    Kram
    K

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *