I mitt idrottande är det viktigt att ha utrustning med bra funktionalitet och när det gäller specifikt löpning så är det naturligtvis skor och kläder som jag tänker på främst. Jag kommer ihåg för längesen när jag skulle köpa nya löparskor och vi hade åkt till Löplabbet i Malmö. Jag hade då en liten pronation och jag fick välja lite mellan skor med och utan pronationsstöd. Jag valde det dyrare (och tyvärr mindre snygga) paret med ett litet pronationsstöd och det ångrar jag inte för de skorna gjorde att jag blev av med mitt behov av pronationsstöd och därefter har jag kunnat springa i skor med så kallad normal läst.

Även när det gäller kläder jag tränar i tänker jag ”funktion först” men de får ju naturligtvis gärna vara snygga också. Jag tycker Craft i allra högsta grad lever upp till mina förväntningar och eftersom jag har använt dem några år nu så märker jag också hur de hela tiden utvecklas. Eftersom jag hjälper Craft lite på olika mässor träffar jag en del kunder till Craft och det är väldigt kul att höra andra säga hur nöjda de är med funktionen i kläderna från Craft.

Nu har jag fått möjligheten att tävla ut en vindjacka för Craft och det är en Performance Run Featherlight Jacket. En superlätt vindjacka som faktiskt värmer mer än vad man kan tro vilket gör att tiden på året man kan använda den blir ganska stort, från vår till höst och inte bara under sommaren. Att den är liten och lätt kännetecknas också av att du kan lägga ned hela jackan i jackans ficka och ha den som en liten midjeväska om du skulle bli för varm under ditt träningspass, en funktion som inte bara är kul utan som jag också använt mig av. För att vara med och tävla så skickar du mig ett mail på snabbafotter@gmail.com där du berättar varför du vill vinna just en vindjacka från Craft och lite hur du tänker när det gäller funktion i träningskläder. Jag behöver naturligtvis också veta adressuppgifter och om det ska vara till kille eller tjej samt storlek på jackan. Tävlingen pågår fram till och med söndagen den 26 maj.

PR_Featherlight_Jacket_W_400_300_1900629_2444

Såhär ser färgen ut för tjejer!

Pr_Featherlight_Jkt_M_400_300_1900639_9310

Såhär ser färgen ut för killar!

Share Button