Vi kryper allt närmare maran och det märks också i träningen på Running Sweden. Kortare intervaller och mer fart. I dagens pass skulle vi springa 3 set med 4 intervaller á 90 sekunder med 45 sekunders vila och 2 minuters setvila. Och 45 sekunders vila när vi skulle springa så kort som 90 sekunder kändes bra. Och 2 minuters setvila kändes som det skulle räcka. Men man blir lätt lite trött och efter 45 sekunders vila är man fortfarande andfådd och 2 minuters setvila, ja, det räckte väl, men lite till hade ju inte gjort något.

Passet gick bra rakt igenom, det kom lite regn som inte var så skönt, men det var bara att köra på. Jag sprang och höll fart, försökte hålla koll på klockan och peppa de få som sprang i min grupp. Vi höll strax under 3:30 min/km i snitt, vilket låter snabbt, men som sagt, det vara bara intervaller på 90 sekunder.

2013-05-22 22.48.53

Träningströja med budskap!

Share Button