I lördags var det Göteborgsvarvet och bland löparna fanns väldigt olika mål och oavsett typ av mål så hade man en utmaning framför sig. Oavsett om målet var att komma i mål eller att göra det på en viss tid eller placering hade man en utmaning framför sig som man anpassat för just sig själv. En del drivs av att pressa tider på olika distanser och en del drivs av olika äventyr som kanske bara görs vid ett tillfälle och där klockan är helt oväsentlig.

Just nu är Sara ute på ett äventyr som också är en utmaning. Hon cyklar från Uppsala till Åre och det är ju en utmaning i sig och något hon kom på att hon ville göra, utan att det var något en organisation hade fixat, detta har hon planerat själv. Följ hennes utmaning och resa på bloggen Träningsglädje.

En annan som genom livet har genomfört många utmaningar och som inspirerar är företagaren David Lega. David är före detta elitsimmare och har genom åren utvecklat de hjälpmedel han behöver för att underlätta sin vardag. Lyssna på David i ett TED Talk i ett Youtube-klipp.

Share Button