Jag vilade helt från löpningen igår. Jag hade inga direkta känningar i benen från loppet, men jag kände mig allmänt trött och var mest på soffan med Vacchi och Girot på tv. Skönt med vilodag och jag hade inte heller en tanke på att inte ha det. Idag tog jag det också lugnt, hade en företagslöpning och det kändes som att det blir nog lagom, behöver inte mer än så. Och det hade jag rätt i, för benen kändes väldigt tunga när jag skulle börja springa idag. Det gick bra och jag fick ihop en 12-13 km, men det kändes som sagt.

Denna erfarenhet tar jag naturligtvis med mig och lägger i minnet som jag plockar fram nästan med en gång. För idag är det 12 dagar kvar till maran och nu är det viktigaste inte att träna, utan att vila, ta det lugnt, underhålla det som finns, osv.

krillans_IP_2

Share Button