Efter mitt jobbiga långpass i söndags, ”jobbträning” i måndags och löpledare för Running Sweden igår kände jag idag att jag behövde en lugn runda utan några måsten. Sara skulle också springa en runda så vi körde tillsammans och vi tog ett varv runt Långholmen i Stockholm. Långholmen, den gamla fängelseön som ligger under en del av Västerbron som jag ska passera två gånger om 10 dagar. Inga problem tänkte jag och tittade upp på den imponerande bron. Långholmen är ett coolt litet ställe där man egentligen är lite för sällan för det är väldigt mycket träd och grönt där för att vara ganska centralt i Stockholm. Och springer man ett varv blir det lite kuperat också och det behöver vi alla, även om vi inte alltid vill erkänna det.

Dagens tips är alltså att testa en ny eller nygammal runda som kanske finns väldigt nära dig utan att du tänker på den. Det kan bli ett kärt gammalt återseende!

långholmen 2

Det är aldrig långt till vattnet på Långholmen i Stockholm!

Share Button