Återhämtningsmåndag

Jag erkänner, jag har verkligen känt av gårdagens långpass. Jag har känt mig trött i benen. Men, men, det gör inget. Idag har jag haft en återhämtningsmåndag och inte tränat för egen del. Jag hade en företagslöpning med lugn distans och vi sprang hem också så det blev väl runt 12-13 kilometer, men som sagt, i lugnt tempo. Men visst kändes det lite i benen och jag kände också lite träningsvärk i magen, det brukar jag faktiskt få efter långa lopp.

Lite senare under kvällen gick jag faktiskt ut och gick en liten sväng. Dels kände jag att det var fint väder och att jag ”borde” göra det. Men jag kände också att benen säkert skulle må bra av det. Jag gick ingen lång sväng men jösses vad mycket folk som springer överallt. Man undrar om de springer i grupp, men nej, om de värmer upp inför ett lopp, men nej. Det bara är mycket folk som springer fram och tillbaka, kors och tvärs. Coolt!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Helena: Ja, vi får väl kalla det humor, håller med! Men vänta nu… de som kör samma sak när de har ”aktiv vila” måste vara ännu mer humor! :-)

  2. Ja, jag har ju slutat springa :) Förra veckans kaos och trötthet ledde till två pass och igår var jag helt slut och fortsatte min långvila. Men idag borde/måste/ska jag. Så 13 km återhämtning låter ju som en del …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *