Jag är i Halmstad och har ”redan” morgonjoggat, ordet förmiddagsjogg är kanske mer passande när jag stack ut efter halv elva… Målet var att jag skulle springa hemifrån och till Brottet (som är namnet på simstadion i Halmstad) och jag vet inte riktigt men det är kanske är runt 4 kilometer dit. Brottet är en populär plats sommartid som dessutom har gratis inträde till alla som vill bada, naturligtvis ligger det precis vid havet.

Egentligen är det inte så mycket att säga om morgonjoggen mer än att jag tog mig ut, var för varmt klädd, det rullade på okej, men värmen gjorde mig lite trött. Men det kändes inte sådär stapplande som en tidig morgonjogg kan göra. Jag sprang till just Brottet för att Sara var där på ett, som jag tyckte det såg ut, ”Biggest loser inspirerande träningspass”.

strongmen strongwomen 5 copy

Share Button