Igår han jag med ett träffa en mycket uppbokad tjej, en inspirationskälla på många olika sätt. I min värld känns det lite som att en fika borde väl inte vara så svårt att få till, men jag förstår att det inte alltid är så lätt. För Anna som bloggar på ”Trend och träning” har mycket att stå i; egen träning, PT-kunder som ska tränas, övriga uppgifter i det egna företaget plus att vara hemma en hel del med flera mindre barn. Och för att göra det lite mer till en utmaning så gör hon i år också klassikern.

Vi pratade om lite allt möjligt mellan bloggande och träning i form av löpning, annan konditionsidrott och styrketräning. Eftersom det är gemensamma intressen ä det också väldigt lätt att få lite tips och samtidigt känna att man är på rätt väg med vissa delar. Och jag tänker tillbaka på hur det ibland är när vi har löparläger, det är inte bara ledare som kan bidra med bra information och erfarenheter utan alla sitter vi inne med mycket information som skulle vara intressant för andra bloggare/tränande. Så utnyttja ditt nätverk och sprid information så får du också ta del av information.

Anna Lissjanis

Share Button