Intersport & jag

Under 2013 kommer jag vara en av flera bloggare som kommer vara ambassadörer för Intersport. Intersport gör en satsning och har en vision att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen och vi bloggare ska hjälpa till att inspirera till aktiva liv. Intersport vänder sig till den breda massan, till vanliga människor som vill börja eller fortsätta med att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

På bloggen kommer det innebära att jag kommer dela med mig av en del träningstips under året och jag kommer också delge mina åsikter om olika produkter. På bloggen fortsätter jag att vända mig till en bred målgrupp och jag hoppas att alla ska kunna ta till sig av mina träningstips och min inspiration. I höst har vi Lidingöloppet och jag kan tänka mig att det är många av er läsare som kommer delta i något av alla lopp som Lidingöloppet erbjuder och jag hoppas kunna hjälpa er framåt mot era mål med träningen mot Lidingöloppet.

Stranden Tylösand

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

  1. Låter spännande! Inte helt fel att få testa produkter och berätta om dessa på bloggen. Intersport har ett brett utbud så gilla på produktinfo!

  2. Ann: Ja, det blir spännande och jag hoppas kunna förmedla allt på bästa sätt!

    Anna: Tack tack!

    StarkaPappan: Oj, tack för de fina orden! :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *