De senaste dagarna har varit bra, men lite annorlunda. Jag har blivit påmind om lite perspektiv på tillvaron. I lördags sprang jag för en god sak och det känns bra. När jag träffade löparkompisar vid Kungsholmen Runt som jag inte träffat sedan Boston påminner de mig om händelserna där genom att undra, ställa frågor eller bara säga att de tänkte på oss där borta. I torsdags kom också en tröja hem som jag beställt med texten ”Boston stands as one” som organisationen för Boston Marathon tog fram tillsammans med Adidas bara dagarna efter bombdådet i Boston. Intäkterna tror jag går till offer i bombattentatet på något vis och vi var säkerligen många Bostonlöpare som ville ställa upp och köpa denna tröja och bidra lite.

Samtidigt som vi hela tiden strävar efter att nå våra idrottsliga mål så blir det också tydligt att det finns mycket mer som är betydligt viktigare än våra tids- och placeringsmål. Ibland kan det vara bra att tänka lite utanför boxen i den vanliga träningsvardagen och se hur vi kan göra skillnad inom idrotten.

Boston stands as one

Share Button