Nu kör vi!

Idag är det en månad kvar till Stockholm Marathon. 1 månad! Efter Boston för drygt 2 veckor sedan har det varit lite si och så med kroppen och det har också påverkat motivationen. Nu är kroppen okej, inte helt bra, men det får duga. För nu måste jag snabbt hitta tillbaka till lite träningsflit och bra träningspass för att kunna vara tillräckligt redo när jag står på startlinjen den 1 juni. För om det är inte katastrofväder som förra året eller något annat händer så kommer jag inte vara nöjd med en sekund över 3 timmar!

Startbevis Stockholm Marathon

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Jag har nästan 2 månader på mig – att fixa en distans som känns helt utopistisk. Tur att man inte måste springa snabbt, eller ens springa hela vägen, då.
    Heja dig!

  2. … sen tycker jag det är otroligt att man inte kan korrläsa texten bättre än sådär – 31 juni är ju lite sent att hämta ut lappen, liksom …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *