Nu i dagarna fyller fantastiska Runday 2 år och igår uppmärksammades det på deras traditionella måndagsträning vid Karlberg. Jag kommer ihåg när jag första gången läste om Runday och det var faktiskt inför att de skulle ha första träningen. 4 tjejer som skulle erbjuda löpträning till alla som ville på måndagar och det GRATIS. Jag kommer ihåg hur fantastiskt jag tyckte det lät. Alla skulle kunna vara med, oavsett om man var nybörjare eller hade sprungit ett tag och man behövde inte var medlem eller liknande. Det känns som Runday var väldigt tidigt ute med att starta en löpargrupp, som numera poppar upp lite varstans. Och de kör fortfarande på i samma fina stil, fantastiskt!

Jag har varit på några Rundayträningar och känner en hel del som är där ganska ofta. Och alla gillar det och det är ofta väldigt välbesökta träningar. Duktiga seriösa tränare som ger av sin egen tid för att sprida information och kunskap om den idrott de själva brinner för. Och det är då det blir som bäst och det märks.

Runday

Keep up the good work tjejer! (Bild lånad från Runday)

Share Button