Vinn – laganmälan till The Run

Tisdagen den 14 maj går löpartävlingen The Run vid Stora Skuggan på Djurgården i Stockholm. Du kan välja mellan 5 och 10 kilometer, starten går klockan 19:00. Loppet är öppet för alla, både motionärer och de som vill springa lite fortare. The Run går även i fler städer på andra datum, läs mer på deras hemsida.

Nu har du chansen att vinna en laganmälan för 4 personer, dvs anmälan till både dig själv och 3 andra löpare. Ni får också var sin funktionströja och picknickkorg till efter loppet. Du tävlar genom att:

  • kommentera på detta blogginlägg och motivera varför just du och dina vänner ska vinna en laganmälan
  • du måste svara senast fredagen den 3 maj för att delta i tävlingen

Lycka till!

The Run

Bild lånad från The Run

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Åhh det här skulle passa perfekt för våran lilla löparklubb run baby run. Vi är ett glatt gäng tjejer som springer för skojsskull och peppar varandra via vår Facebooksida och att få vara med i en tävling skulle vara kanon! Håller tummarna :)

  2. Hej!
    Jag vill gärna vinna startplats åt mig och mina trogna kämpar! För två år sedan fick jag en stressfraktur på lårbenshalsen efter ett intensiv nybörjarmisstag med intervaller… Meningen att vårruset skulle bli mitt livs första lopp! Efter ett år av rehab och träning så stod jag på startlinjen för ca 1 år sedan redo för mitt första lopp! Vilken glädje och vilken endorfinkick! Det har blivit tre lopp efter detta och har fyra inplanerad detta år med sikte på en mara nästa år. Med mig som ständig hare och stöttepelare har jag haft min man. Därför vill jag ge honom, mig, vår son som visar talang samt vår svärson som vi inspirerat att börja löpträna startplatser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *