Utvecklingen går helt klart framåt när det gäller träningskläder. Jag tycker Craft sätter funktionen främst och det gillar jag och nu har de kommit med nya underkläder med en liten ny funktionsdetalj och jag tycker mig känna igen den lite. Tidigare har det funnits tröjor där materialet runt armhålorna och axlarna och övre delen av ryggen är i ett tunnare ”nätmaterial” (mesh) där man svettas extra mycket och behöver transportera bort fukten. Och nu när man utvecklat underkläderna känns det som man haft lite samma tanke.

De nya funktionsunderkläderna från Craft är utvecklade med meshpanelar, som de kallar ”Sportspets”, för att ge de perfekta förutsättningar för fukttransport och rörelse. Andra underkläder i bomull blir man lätt kall och blöt i och det känner i alla fall inte jag för!

Craft Sportspets

De finns i två färger för både killar och tjejer och säljs på Intersport

Share Button