Vad säger ni om rubriken? Är det tydligt vad jag har tränat idag? Har jag joggat runt i ett lagom ”glassigt” tempo eller har jag sprungit och ätit glass? Varför nöja sig med det ena när man kan få båda är rätt svar. Även den här helgen visar sig Halmstad från en bra sida med finfint väder, men det var varmare och helt molnfritt förra helgen. Sara var ute på långpass och till Tylösand och skulle sen vidare till Möllegård. Idag var jag lite latare så jag tog bilen till Möllegård och sprang och mötte Sara i Tylösand och sen sprang vi tillbaka igen. Målet var alltså glassen i Möllegård och även om vissa smaker där är riktigt bra så blev det lite kallt att sitta stilla och äta glass ute, även om solen värmde.

Jag tror att jag fick ihop knappt en mil och det kändes okej, inga större sviter som sitter kvar i knäveck, baksida lår, fot, vad och annat som varit lite si och så senaste tiden. Jag vill ju gärna komma tillbaka till läget där jag inte springer och är orolig för att något ska ”hända”, jag vill kunna köra på hur jag vill och kroppen ska klara av det på bästa sätt. Jag hoppas att vi snart är där igen.

Skärmavbild 2013-04-28 kl. 17.48.25

Share Button