Förra helgen var hektiskt med löparläger på Hotel Tylösand och innan dess var det Boston Marathon med allt vad det innebar. Den här veckan har varit lugnare, bara ett par löpuppdrag och annars vila. Idag har jag varit på Access Rehab och fått behandling med nålar igen. Jag är egentligen inte så förtjust i agera nåldyna, men vad gör man inte för träningen. Det är ingen fara, även om man haltar lite lätt efter en behandling.

Nu ser jag framåt, jag ser fram mot långhelgen över valborg i Halmstad. Jag ser fram mot lite ledig tid och förhoppningsvis lite träning om kroppen är med på det. Och det är inte omöjligt att det slinker ner ett glas vin eller två och helst då på balkongen om bara vädret blir lika bra som förra helgen.

Balkongen med vin

Även om ni tränar mycket, glöm inte njuta av ledigheten i helgen!

Share Button