Känner ni igen rubriken? Det är två killar som har haft en, som de själva kallar det, galen idé om att starta ett marathon. Detta har figurerat ett tag, inte minst på Instagram där jag följer dem. Än så länge har det bara handlat om cliffhanger i form av nedräkning i princip varje dag fram tills dess att de ska avslöja lite mer, bland annat var och när de tänker sig detta nya marathonlopp. Och imorgon den 25 april är det dags, då ska det avslöjas och jag kan tänka mig att ganska många som följer dem på Instagram är ganska nyfikna nu. Håll alltså utkik på hemsidan.

Nu vet vi ju egentligen ingenting om det, men det vore kul om det verkligen är så att de satsar på att dra igång ett nytt marathonlopp i Sverige. Nu när löpningen har växt så vore det kul om även deltagarantalet i marathonloppen också ökar. För det har känts lite som att Sverige har Stockholm Marathon men sen finns inget mellanstort lopp och sen finns det säkert en hel del marathonlopp med ett mindre antal deltagare. Imorgon får vi veta mer, jag är nyfiken, är du?

tylösand 42

Jäklar vad jobbigt det var att inte kisa mot solen… Gick sådär…

Share Button