Igår var en tuff sista dag i solen på löparlägret ”Spring för livet” i Tylösand. Efter en liten gnutta sovmorgon var det helgens distanspass som stod på programmet och självklart hade vi lagt detta på underbara Prins Bertil stig. Upp till 90 minuter lugn distans var det som gällde och att deltagarna gillade Prins Bertils stig gick inte att ta miste på och det var väl tur det, med tanke på hur mycket vi gillar den.

Efter en snabb lunch var det dags för nästa föreläsning som vi medvetet styrde om lite till en workshop. Den handlade om träningsupplägg och träningsglädje och det var vi ledare som höll i denna föreläsning. Men vi ville gärna få mycket interaktion med deltagarna för att få höra deras frågor och erfarenheter och det lyckades vi riktigt bra med. Naturligtvis hade vi inte föreläsningen inomhus utan gick ut i värmen på Solgården och körde där istället.

Helgen avslutades med ett pass på stranden med lite core, styrke- och yogaövningar. Man behöver alltså inte åka utomlands för att få till bra träning på stor fin strand, även om det bara är april. Sen var det bara att säga tack och hej då, för den här gången, för det verkade som att många av deltagarna tyckte att vi skulle köra igen, och det är ju ett bra betyg!

tylösand 90 copy

Självklart körde vi vår föreläsning ute på i solen på Solgården!

tylösand 91 copy

Löparlägrets sista pass körde vi på stranden!

Share Button