Vilket fantastiskt väder vi får här i Tylösand idag. När klockan ringde klockan 7 i morse var det i princip nollgradigt, men eftersom solen gick upp blev det snabbt klart mycket skönare och bländande solsken från en blå himmel. Det var också klart mycket lugnare väder idag vilket tydligt märktes på havet. Jag kanske är tjatig, men jag får aldrig nog av att springa på stranden utmed havet i solsken.

På dagens morgonjogg sprang vi på stranden mot Frösakull och på klassiskt sätt vände vi när det kändes lagom och sprang samma fina strand tillbaka. En skillnad när man springer ett gäng jämfört med när man springer ensam på stranden är den häftiga bilden av alla fotspår som blir på stranden av alla löpande fötter. Vi avslutade passet med lite strething som inte hade fokus på benen utan snarare nacke, rygg core och andning. Även löpare behöver vara starka och rörliga i mer än bara benen och det är absolut något jag kan bli bättre på.

Tylösand, Spring för livet, morgonjogg

Tylösand, fotsteg

Tylösand, löparhelg, stretch yoga

Share Button