Löparhelgen ”Spring för livet” i Tylösand drog igång under fredag eftermiddag och första aktiviteten var att tillsammans utforska omgivningen och springa av oss resdammet. Löparna som startade löparhelgen under fredagen fick en fin start på helgen där vi sprang på stranden, på Prins Bertils stig, förbi Rodedenronparken och igenom strandskogen. Och att just springa på fina ställen och njuta av omgivningen är en del som vi kommer ta fasta på under helgen. Vi fick alla en perfekt start på helgen och det känns bra att vara igång.

Innan middagen fortsatte vi med nästa aktivitet, en föreläsning om kost av P-O från Spis & Deli i Halmstad. Kost är inte mitt bästa ämne och jag är inte den som hakar på alla möjliga dieter i olika bokstavskombinationer, men denna föreläsning var både innehållsrik och pedagogisk. Det handlade inte om någon specifik diet och det jag gillade med föreläsningen var att den kändes lite saklig och innehöll inte en massa pekpinnar utan snarare att det fanns olika val att göra. För mig som inte äter helt perfekt som idrottare kan det finnas förbättringar att göra som kan påverka prestationerna men kanske framförallt ett generellt välbefinnande på längre sikt.

tylösand 8 copy

tylösand prins bertil

Share Button