En ny dag i Boston

Jag har vaknat till en ny dag i Boston som har fått en helt annan innebörd än vad den skulle ha. Efter loppet igår eftermiddag, under kvällen och även nu på morgonen har telefonen gått varm från flera svenska TV och radiokanaler och en mängd tidningar. Alla vill de få en rapport från någon på plats i Boston som sprang Boston Marathon igår.

Igår såg vi många bilder på TV från sprängningarna men på något sätt så känns det som det är först idag det hela blir mer verkligt. Man har fått reda på lite mer om de drabbade och utifrån all information som strömmar ut från TV börjar jag alltmer se en parallell med andra terrorattacker. Det är uttalande från FBI, polis, presidenten, guvenören med flera.

Det känns både för tidigt och lite ovidkommande att berätta om mitt lopp, men finns det intresserade läsare skriver jag om det. Det en del media har frågat om och som även diskuteras på olika forum är hur det kommer bli framöver i stora marathonlopp och kanske då specifikt i Boston. Oavsett hur varje enskild individ väljer att göra så hoppas jag att löpare världen över fortsätter anmäla sig till och springa både stora och små marathonlopp världen över.

målgång boston marathon

Min egen målgång i gårdagens Boston Marathon (jag i mitten)!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Jag hoppas att du väljer att skriva om ditt lopp snart. När jag hörde om vad som hänt i Boston var du den andra personen jag tänkte på. Helt sjukt egentligen. Har varit utan internet ett tag men haft för mig du skrivit att du skulle vara med i år igen.

  2. Ofattbart men samtidigt är jag inte förvånad att det hände i Boston. Finns inte ord för hur tragiskt det är. Ingen är säker någonstans. Men en race rapport vill i alla fall jag ha :)

  3. Hoppas också att vi alla fortsätter springa. Man får inte vika sig för rädslan, på nåt sätt. Vill såklart gärna läsa om loppet också.

  4. Förstår. Det är en balansgång när man känner att saker blir ovidkommande, jag kom själv av mig igår men jag tycker du ska sprida löparglädje Kenth för den ska ingen få förstöra. jag vill läsa om ditt lopp! Grattis igen!

  5. Vi har närmast en skyldighet att fortsatta springa storlopp… Allt annat vore att ge galningen/galningarna rätt! Om det går ut på att se vem som är ”envisast” tror jag dom gett sig på ”fel” motståndare. Uthålligare och envisare släkte än långlöpare är svårt att hitta!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *