Jag har vaknat till en ny dag i Boston som har fått en helt annan innebörd än vad den skulle ha. Efter loppet igår eftermiddag, under kvällen och även nu på morgonen har telefonen gått varm från flera svenska TV och radiokanaler och en mängd tidningar. Alla vill de få en rapport från någon på plats i Boston som sprang Boston Marathon igår.

Igår såg vi många bilder på TV från sprängningarna men på något sätt så känns det som det är först idag det hela blir mer verkligt. Man har fått reda på lite mer om de drabbade och utifrån all information som strömmar ut från TV börjar jag alltmer se en parallell med andra terrorattacker. Det är uttalande från FBI, polis, presidenten, guvenören med flera.

Det känns både för tidigt och lite ovidkommande att berätta om mitt lopp, men finns det intresserade läsare skriver jag om det. Det en del media har frågat om och som även diskuteras på olika forum är hur det kommer bli framöver i stora marathonlopp och kanske då specifikt i Boston. Oavsett hur varje enskild individ väljer att göra så hoppas jag att löpare världen över fortsätter anmäla sig till och springa både stora och små marathonlopp världen över.

målgång boston marathon

Min egen målgång i gårdagens Boston Marathon (jag i mitten)!

Share Button