Laddning

Kroppen har känts lite konstig de senaste dagarna. Kanske känner den på sig att jag ska släpa ut den på en 4-milarunda igen och beklagar sig lite. Jag har nyst så näsan rinner, jag har haft svårt för att känna om jag är mätt eller hungrig och lite sånt där. Men nu, kvällen innan loppet, fick ändå ett bra slut. Vi var ute och käkade med ett par kompisar och till slut märkte jag att jag inte tänkte på att det var maradags utan det kunde lika gärna varit en kväll vilken som helst, en nykter sådan i och för sig.

Nu har jag också kollat kläderna och de andra prylarna inför morgondagen. Det känns som det är en bra grej att göra när klockan ringer innan klocka 6 på morgonen. Så nu ska jag bara sova några timmar, sen är det dags för det 117:e Boston Marathon.

Boston Marathon outfit

Såhär ser jag och min spegelbild ut i racekläder!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

10 kommentarer

 1. Lykke til! Skal du til Tromsø (Nord-Norge) og løpe Midnigth sun marathon?

 2. Bra sprunget!

  Dina nedräkningsinlägg har fått mig väldigt sugen på Bostonmarathon i framtiden!

 3. Alla: Tack alla!

  Lone: Ja, jag ska till Tromsö i Norge. Hur visste du? Ska du också dit?

  Marie: Tack! Vad kul att du gillat mina nedräkningsinlägg. Hoppas bara att bomberna inte får Boston ”sämre rykte” för det är ett fantastiskt marathon.

 4. Jeg visste det ikke, kom bare til å tenke på det siden jeg bor her :) Jeg blir kanskje å delta på en av de korte løpene. Da må jeg jo se om jeg ser deg og din fru sånn at jeg kan heie!

 5. Jag hoppas det var ok att jag länkade till dig ang. marathonet och allt som hänt. Allt jag kan säga är att det är fruktansvärt och att din prestation var grym!

 6. Lone: Vad kul! Då får vi ses så vi kan heja på dig också. Vi är anmälda till halvmarathon och ska springa tillsammans.

  Rebecca: Helt okej och tack för att du tycker jag sprang okej. :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *