Kroppen har känts lite konstig de senaste dagarna. Kanske känner den på sig att jag ska släpa ut den på en 4-milarunda igen och beklagar sig lite. Jag har nyst så näsan rinner, jag har haft svårt för att känna om jag är mätt eller hungrig och lite sånt där. Men nu, kvällen innan loppet, fick ändå ett bra slut. Vi var ute och käkade med ett par kompisar och till slut märkte jag att jag inte tänkte på att det var maradags utan det kunde lika gärna varit en kväll vilken som helst, en nykter sådan i och för sig.

Nu har jag också kollat kläderna och de andra prylarna inför morgondagen. Det känns som det är en bra grej att göra när klockan ringer innan klocka 6 på morgonen. Så nu ska jag bara sova några timmar, sen är det dags för det 117:e Boston Marathon.

Boston Marathon outfit

Såhär ser jag och min spegelbild ut i racekläder!

Share Button