Jag har hämtat ut nummerlappen på mässan, eller expot, som en del arrangörer vill kalla sina mässor. Jag gick också något varv inne på mässan men även om jag borde tycka att det är kul så känns det lite som man har gjort ett antal mässor nu och det skiljer sig inte så mycket åt. Det är skor och det är kläder och det är massvis av mat och dricka som ska få en att göra underverk, ungefär som att det räcker att äta och dricka rätt, träna kommer tydligen i andra hand. På mässor inför stora lopp har de ofta också en film om loppet där kända och okända berättar om loppet och sina erfarenheter under tiden som filmen rullar banan från start till mål. Dessa filmer brukar jag försöka se för jag tycker det ger lite inspiration och en liten aha-känsla om att det faktiskt börjar bli dags.

2013-04-13 16.24.46

Känns alltid kul när man får hämta ut ett relativt lågt startnummer bland flera tusen löpare! (Jag har 1512)

Bill Rodgers

4-faldiga Bostonsegraren Bill Rodgers var en av de som gav sina tips på filmen inför Boston Marathon!

Share Button