Jaha, då var man här igen, i New York och naturligtvis blev det en morgonjogg i Central Park. Vi bor nära och bra, läge är allt i New York. Att jogga runt i Central Park ger alltid en liten inspirationsinjektion. Samtidigt som jag för egen del tänkte lite på hur det kändes, om jag såg några medtävlande till på måndag är det också kul att se mängden löpare och de som håller på med andra aktiviteter i parken, som cykel, gymnastiska övningar och lite vad som helst.

Det är lite mer vår i New York än i Sverige, men det känns inte riktigt som grönskan har kommit så långt här heller. Förra året hade det tydligen varit varmare innan Boston Marathon vilket syns tydligt i naturen. Men det är kul och se New York och Central Park på olika sätt, förr gängen jag var här kom det en massa snöslask en dag så vårt största fokus den dagen var att gå från Starbucks till Starbucks, men det gick bra det med!

new york central park snabbafötter copy

Jämför med bilden nedan från förra året där jag springer i orange jacka på nästan exakt samma plats!

Share Button