Jaha, så har då resan börjat. Om en halvtimme var det precis ett dygn sen jag gick upp ur sängen hemma i Sverige och nu kämpar jag mot jetlaggen. Men efter att jag skrivit detta blogginlägg kommer jag båda släcka lampan och ögonen för några timmar. Eftersom jag u ska försöka anpassa med till Bostontid så kommer blogginläggen komma lite sporadiskt när det råkar passa. Mycket beror på var vi är och var vi gör. Eftersom vi just nu är i New York ligger jag inte direkt och vilar benen hela dagarna…

5 dagar kvar: Våren är i Boston

Man kan alltid prata om väder och vind och det gäller även när det handlar om marathonlopp. Naturligtvis spelar vädret en stor roll och förra året var jag med om två ytterligheter med tokvarmt i Boston och svinkallt i Stockholm. Men det jag tänker mest på när det gäller Boston Marathon som alltid ligger runt mitten av april (vad jag vet) är att våren alltid har kommit till Boston, på ett mycket tydligare sätt än den gjort i Sverige. Det är generellt varmare och naturen har slagit ut lite mer. Och jag gillar resan framåt i tiden, där man på en några timmar lång flygresa får lite vårvärme på köpet, det gillar jag.

Boston 15

NYC 171

Share Button