Klockan går mot 13:00 och jag har varit vaken i 5 timmar. Men jag har också hunnit med att springa morgonjogg med Sara på Kungsholmen och peppningspass med Maria runt Södermalm. Nu ser jag fram emot att göra ingenting resten av dagen och jag ska vila benen lite extra idag och närmaste dagarna.

Vi har inte varit ensamma om att låta löpträningen vara ett förmiddagsnöje, det verkar snarare vara väldigt vanligt i Stockholm just nu. Jag och Maria mötte TSM-gängen ute på långpass och rent generellt är det väldigt många ute och springer. Idag när jag för en gång skull var träningsklädd tidigt på morgonen kunde man märka att efter att klockan passerat 9 på morgonen så ökade antalet löpare. Och jag kan tänka mig att de inte minskar förrän solen går ner. Det är helt enkelt så att väldigt många väljer att möta våren utomhus iklädda träningskläder.

Norrmälarstrand

Norrmälarstrand på Kungsholmen, ett populärt stråk för flanörer och barnvagnar!

Share Button