Jag vill se mig själv som en livsnjutare. Men det innebär inte att jag ligger på soffan hela dagarna. Jag gillar träning och jag tränar helst i underbara omgivningar. Och lite lyx emellanåt har jag inget emot. Om du känner som jag kanske du ska hänga med på en löparhelg i Tylösand utanför Halmstad nu i vår? Det kommer blir löpning naturligtvis, men också föreläsningar, umgänge med likasinnade, god mat, fri entre till ett fantastiskt SPA och inte minst all underbar omgivning som Tylösand med omnejd har att bjuda på. Jag var där och sprang i helgen och varje gång jag springer där så kan jag inte låta bli att se mig omkring, insupa atmosfären och njuta på ett sätt jag inte gör någon annanstans.

Det finns alla möjligheter att hänga med. Man kan välja att bo 1 eller 2 nätter och bor man i Halmstad med omnejd eller vill fixa eget boende så finns det ett alternativ för det också. Så gå in på Spring för livet och läs mer om upplägget och anmälan. Och glöm inte surfa runt och se på alla bilderna från omgivningen, det får i alla fall mig att längta dit redan nu.

Löparhelg i Tylösand

Share Button