Ikväll blev det ingen träning, Och jag är nöjd med det. För jag gjorde något annat som på ett väldigt bra sätt byggde på den sociala gemenskapen som kommer från löpningen, jag träffade några kompisar jag lärt känna på tidigare träningsläger. Visst var det lite snack om löpning och lite snack om annan träning, men till en väldigt stor del pratade vi faktiskt om allt annat. Och detta tycker jag är så bra, för löpningen och idrotten generellt handlar ju faktiskt om mer än bara blod, svett och tårar. Till väldigt stor del handlar det ju också om allt det sociala vi får på köpet med alla de härliga människor vi träffar och lär känna på olika sätt. När man kanske tycker att veckorna är ganska inrutade med ganska mycket träning så ska vi inte glömma bort allt socialt och kul som vårt motionerande faktiskt också har bidragit till. För min del är det en stor del av min sociala bekantskapskrets som kommer från idrottens värld på ett eller annat sätt.

Ikväll var det after work i form av middag och drinkar som gällde!

Tiki Room 3 april 2013

Share Button