Jag var ganska taggad på att springa idag. Och en distans på runt 15 km till påsklunchen lät som ett bra upplägg. Och visst var det ett bra upplägg, men det innebar att jag hade lite motvind nästan hela tiden. Inte riktigt min grej. Det kändes som jag stapplade fram på tjocka trötta ben redan från början. Men jag krigade på lite lagom och farten hölls uppe ganska bra även när det gick lite segt.

När jag nu tänker tillbaka på passet kommer jag knappt ihåg någonting om vad jag tänkte på. Och så är det nog ganska ofta. Idag hade jag klockan med mig och då får träningen också liksom ett annat fokus, man rullar på och tar en kilometer i taget, kollar klockan och rullar vidare. Men visst, lite av tankarna gick nog till den ganska löpaktivitetsintensiva månaden april. Det borde ju vara vår nu så det är hög tid att det börjar hända lite kul saker. Jag har Boston Marathon, löparhelg i Tylösand, träningar med företag och adepter och egen träning framför mig, det blir kanon!

SnabbaFötter, stilstudie

Liten stillbildsstudie…

Share Button