I söndags sprangs det Premiärmilen i Stockholm och två löpare som jag coachar stod på startlinjen. Jag var i Åre, men innan loppet hade vi haft pepptalk per telefon och båda var laddade, på sina individuella sätt, med olika målsättningar. Och även om jag var många mil från Stockholm hade jag stenkoll på klockan när starten gick och när de borde vara i mål. Och efter tid för tänkt målgång tog det inte många minuter förrän det började trilla in sms i mobilen. Oj vad jag gillar att få dessa sms!

Jag måste säga att jag har ganska bra koll på vad jag tror de kommer kunna prestera i relation till verkligheten. Jag låg inom 30 sekunder och det är jag nöjd med för egen del och då har jag ändå tuffa men realistiska mål. Men det handlar lika mycket, om inte mer, om hur deras känsla har varit under loppet. Och i detta fallet så gav Premiärmilen positiva resultat med mersmak för framtiden för båda två. Det är en fantastisk känsla att jag blir nästan gladare än om jag sprungit och presterat bra själv, gemensam glädje. Fantastiskt bra sprunget M och E!

Salt27

Lycklig löpcoach när löparna presterar på topp!

Share Button