Jag har åkt upp till Åre för lite ledighet och skidåkning. Tyvärr fick jag en ond rygg med mig på köpet. Men men, det blir nog bättre. Att jag är här och inte tränar just löpning väljer jag att inte se så negativt på, för jag åker trots allt lite utför. Hade jag varit i Stockholm hade jag kanske inte gjort något alls som ryggen känns just nu. Men som sagt, jag tror och hoppas den är på bättringsvägen väldigt snart!

I Åre är inte allt sig riktigt likt, det är sol och bättre väder än vanligt. Jag är i Åre ganska mycket men har alltid sagt att jag gillar Åre bäst i mars och april, det är helt enkelt större chans att få skönt väder då. Och igår hade vi en sådan dag, när det inte var så förskräckligt kallt, en massa sol, lagom liftkö och kul folk i backen. Jag sätter in dagen på mitt livsnjutarkonto.

Åre skidskola

 

Share Button