Tidigare i vintras när det var ”obehagligt” väder i någon form, ja då tänkte jag att det här bygger pannben inför våren. Klarar med de utomhusträningarna då klarar man mycket. Efter 1 mars och Vasaloppet, då kommer våren. Idag är det 18 mars och det var en lite blåsig snöyra som mötte de tuffa löparna i kvällens företagslöpning med Running Sweden. Och detsamma gäller för dessa kämpar, klarar de av att snöra på sig dojjorna i detta vädret kommer det gå kanon när förutsättningarna känns lite bättre. Det innebär ju att även jag kommer ut och springer i detta väder. Och när vi hade sprungit klart där kunde jag ju lika gärna springa hem och det gick ju bra det också.

Men för alla som ska springa Premiärmilen i Stockholm nu till helgen så hoppas jag verkligen att det blir bättre vårväder än så här!

Share Button