Idag är det nog många i Stockholmsområdet som har säsongspremiär vad gäller löptävlingar. Det gäller även mig, men för min del ska jag bara agera hare för en kompis. Det är det gamla klassiska loppet Två sjöar runt som kör sitt race idag och nästa helg är det dags för Premiärmilen. Med tanke på tävlingarnas namn kanske loppen skulle byta helg med varandra. Det ska bli kul att agera hare igen och det ska bli kul att komma ut i tävlingssammanhang igen. Det känns verkligen som vintern har varit lång i år. På långpasset igår sprang vi förbi delar av dagens bana och visst, det var lite småisigt, men med tanke på hur bra väder det var igår så tror jag mycket hann smälta undan så vi hoppas att det inte är någon som får ”sladd” i kurvorna idag. :)

Lycka till idag alla löpare!

Petra 013

Äntligen drar säsongen igång på riktigt. Eller som Petra brukar säga: Nu kör vi!!!

Share Button