Idag är det en månad kvar till Boston Marathon. Med tanke på vilken temperatur vi har i Sverige nu och vilken temperatur vi sprang i i Boston förra året så skiljer det ungefär 40 grader. Det finns förhoppningar kring något normalare temperaturer tack!

Jag har fått startnummer 1512 vilket innebär att jag står i andra startled i första vågen. Med tanke på att det finns tre vågor med jag tror nio startled i varje så står jag väldigt långt fram, egentligen lite för långt fram. Naturligtvis är det så att man får startnummer efter de tider man kvalat in på, men för min del är jag inte i närheten av att prestera samma tider i Boston som jag kanske gör i andra marathon, det kan skilja upp mot 10 minuter. Men vad tusan, lite kul är det naturligtvis att stå så långt fram i detta stora högkvalitativa anrika marathonlopp.

Sista månaden ska jag försöka få tillbaka bra och pigga ben och lite självförtroende vad gäller långpass och lite fart. Jag tycker dock inte det krävs några extrema hastigheter för marathon, det är ju inget snabbt millopp. Hur som helst, som vanligt ska det bli fantastiskt kul att komma till Boston igen, detta mecka för marathonlöpning.

Boston is all in

Boston Common

Share Button