Jag är inte bara en av löpcoacherna på Running Swedens ”vanliga” träningar, jag jobbar även som löpcoach på Running Swedens företagslöpningar. Idag satte vi igång med ett nytt företag och vi var fyra löpcoacher från Running Sweden som tog hand om lika många grupper. Jag tycker det här är både bra och kul!

Uppläggen för olika företag kan naturligtvis se lite annorlunda ut, men det jag tänker på är grundtanken som jag tokgillar. Att företaget, dvs de anställdas arbetsgivare, vill satsa på hälsa och motion för sina anställda och då väljer löpning. Och det är verkligen många löpare på företaget som tar chansen att vara med att förbättra sin kondition. Det blir också att de anställda gör något tillsammans och många ser säkert också fram mot ett mål med löpningen senare under året.

För min egen del ger det inte mig någon direkt träning, men det är okej. Att vara löpcoach handlar om att hjälpa andra och då är inte ens egna träning i fokus. Men jag sprang lite innan och jag sprang hem efteråt så det räckte för idag med tanke på att jag fick dryga 5 mil i benen i helgen.

Running Sweden löpcoach

SnabbaFötter är redo att ge sig iväg och vara löpcoach för företagslöpning!

Share Button