Det fanns en liten plan att jag skulle ta mig upp till Åre fram och tillbaka i helgen, men tiden i relation till kostnaden (och att det inte såg ut som det skulle bli jättebra väder) gjorde att jag inte åkte upp. Nu har det naturligtvis varit bra väder i Åre så alla som är där kan ju tacka mig för att jag inte åkte upp. ;)

Istället för skidåkning får det bli träning i helgen. Det känns som jag knappt har sprungit på 2 veckor och det stämmer faktiskt också. Idag passade jag därför på att hänga på en förhållandevis lugn grupp med IF Linnéa och vi fick ihop 26 kilometer i drygt 5 min/km. Lugnt och skönt i solskenet. Men det är fortfarande minusgrader och det märks när man kommer utanför staden att det är snö kvar och is på stigarna/vägarna och nu tycker jag det får räcka.

Känslan idag var okej, kondisen finns där men benstyrkan borde kunna bli lite bättre. Jag känner av foten men jag hoppas det inte blir värre utan att det här också blev en träning för foten. Kanske får jag stå lite på balansplattan senare när jag funderar på vad jag mer ska hitta på i helgen.

Share Button