Har du sprungit för välgörenhet någon gång? Sprungit och samlat in pengar på något sätt där summan går till välgörande ändamål? Eller ibland behöver man ju inte ens springa själv, man kan ge pengar till idrottsarrangemang som går till välgörande ändamål ändå. Förra året sprang jag ett lopp som PwC anordnade där jag tror de skänkte pengar baserade på det antal kilometrar vi deltagare sprang in. Jag skänkte också pengar till Tjejmarathon, trots att jag inte fick springa.

Men det finns de som tar det hela ett steg längre, de som verkligen utmanar sig själva. De vill kunna genomföra något som blir så mycket värre än det behöver vara, men de vet att de gör det för en god sak. Marathonlöpare Vincent O’Neill är en sådan löpare. Kolla in det här filmklippet och fundera på om du skulle palla med något liknande, i 42 kilometer, i ett helt marathon!

Share Button