Springa för välgörenhet

Har du sprungit för välgörenhet någon gång? Sprungit och samlat in pengar på något sätt där summan går till välgörande ändamål? Eller ibland behöver man ju inte ens springa själv, man kan ge pengar till idrottsarrangemang som går till välgörande ändamål ändå. Förra året sprang jag ett lopp som PwC anordnade där jag tror de skänkte pengar baserade på det antal kilometrar vi deltagare sprang in. Jag skänkte också pengar till Tjejmarathon, trots att jag inte fick springa.

Men det finns de som tar det hela ett steg längre, de som verkligen utmanar sig själva. De vill kunna genomföra något som blir så mycket värre än det behöver vara, men de vet att de gör det för en god sak. Marathonlöpare Vincent O’Neill är en sådan löpare. Kolla in det här filmklippet och fundera på om du skulle palla med något liknande, i 42 kilometer, i ett helt marathon!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Kan inte sluta tänka på vad som händer när han springer in i en annan löpare med hornet … ;)

  2. Här i England är det nästan omöjligt att att inte springa för välgörenhet! Jag sprang Edinburgh Marathon förra året och samlade in pengar till The Mental Health Foundation. ’Din’ välgörenhetsorganisation skicka ut ett linne att springa i, sedan har de ’meet and greets’ före och efter och flera team som hejar på ’sina’ löpare under loppet (vilket är ganska välkommet om man springer solo i en ny stad).

  3. Bra löjligt tycker jag. Tänk vad folk kan ta sig till för att sticka ut lite och få lite uppmärksamhet. Och vad Rhino-kostymen hade med välgörenhet att göra måste jag ha missat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *