Ikväll var jag ute och joggade en sväng. Det känns som det var ganska längesen och det är ju inte så konstigt, för det var det också. Jag har inte tränat sen Vasaloppet i söndags och innan dessa gjorde jag inte en meter på grund av magsjuka. Så det kändes lite småkonstigt idag måste jag säga. Men lättheten i kroppen finns där, inga problem. Det är kanske värre med uthållighet och fart är jag rädd.

Det var ju alltså första löppasset i mars och det hade jag tagit fasta på. Jag trodde det skulle vara isfritt ute på gatorna men så var det inte. Jag hade inte en tanke på att jag skulle använda skor som varit trotjänare under vintern i besvärligare underlag utan nu ville jag hitta ett par ”vårigare” skor. Samtidigt som jag vet att jag har det, absolut, så kändes det nästan lite konstigt att inte tänka på de skor man använt flitigast senaste tiden. Istället föll valet på adidas adizero feather 2, ett par lätta träningsskor som jag föll för i våras. Första versionen av adizero feather var inte lika klockren, men nu är jag väldigt nöjd med tvåan.

Det var lite segt att komma ut, det ska jag erkänna, men så här efteråt känns det skönt att vara igång igen.

Kvällsjogg Craft

Craft Elite XC Race Jacket

adidas adizero feather 2

adidas adizero feather 2

Share Button