Icebug Winter Run

Sugen på att dra igång säsongen med ett lopp redan till helgen? Om du är i Stockholm har du möjlighet att springa Icebug Winter Run som är i Hammarby Sjöstad nu till helgen, den 8-9 mars. Det är en stafett på fredagen och på lördagen erbjuds både en mil, en promenad och en stafett. Och ja, det går att anmäla sig på plats samma dag.

Icebug Winter Run Stockholm har tillsammans med sina partners en tanke att kunna göra detta till en vinteraktivitet där hela familjen ska kunna vara med på ett eller annat sätt. Det märks tydligt att fler och fler engagerar sig och erbjuder aktiviteter i syfte att vi ska motionera och röra på oss mer och det gillar vi!

Icebug Pytho 2

Mina Icebug Pytho 2

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. när ska du premiärspringa i nya dojjorna? jag har med mig båda till åre. tycker att det funkar bättre att springa i dem än att bara ha dem på sig – de känns bra då!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *