Igår kom jag till Mora och Vasaloppshelgen. Helt plötsligt är man mitt i smeten av all hysteri. Jag höll mig inne på mässområdet och hjälpte Craft i Stadiumtältet med deras försäljning. Kul att prata med alla möjliga likasinnade som dyker upp i montern. Efter en sväng i montern idag igen åkte vi vidare mot Sälen och starten här imorgon.

Just nu vet jag inte riktigt hur jag känner mig inför starten i Vasaloppet imorgon. Jag är inte varken laddad eller nervös för fem öre och jag vet inte om det kommer ändra sig på de 12 timmar som är kvar till start. Min avslappnande inställning kan bero på att jag varit ganska sänkt denna veckan och att det gick bra förra året, även om jag åkte Öppet Spår då och inte Vasaloppet som nu i år. Samtidigt vet jag att det inte bara är att ställa ut skidorna och att vädret kan spela stor roll. Men detta är ju inte direkt min paradgren löpning, då hade jag nog känt större press från mig själv.

Craft Vasaloppet

Skärmavbild 2013-03-02 kl. 19.47.47

Såhär ser jag ut i landslagsdräkt, men nej, jag kommer inte åka i denna!

Share Button