Sista dagen!

Vet ni, idag är sista dagen i februari. Sista dagen i den fantastiska vintermånaden många bara vill bli av med (men där jag faktiskt fyller år :). När vi vaknar imorgon är det mars, vårmånaden mars. Smaka på den!

Februari blev ingen bra träningsmånad för mig känner jag, den började kanske okej, men slutade sämre. Så jag ser fram emot mars, månaden som innehåller så mycket roligt. För mig har mars alltid börjat med Vasaloppet på något sätt, för jag tittar alltid på Vasaloppet å TV, det är heligt, nästan så jag nu har lite ångest att jag inte kan göra det när jag själv ska åka. Det är en av fördelarna med att åka Öppet Spår, man missar inte Vasaloppet på TV. Förhoppningsvis blir det lite Åre i mars också, för det är ju faktiskt i mars och kanske april som Åre är som bäst, när det är sol och jag slipper frysa. Sen tror jag mars är en månad där en del åker på träningsläger utomlands men tyvärr blir det inget för mig i år. Däremot blir det ett träningsläger i Tylösand i Halmstad i april och det ser jag fram emot. Sen drar ju tävlingssäsongen också igång i mars. För egen del hade jag gärna haft en halvmara inbokad i slutet av mars, kanske till och med i påskhelgen, men än så länge ser det tomt ut. Men jag har adepter som är laddade och kommer köra igång i mars, så det ska bli kul. Men mars är ju också en viktig träningsmånad inför april, vårens stora ”loppmånad” där jag själv ska till Boston, men vi har ju också lopp i Prag, London och Paris i april månad.

Vår i Boston

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Jag har faktiskt bokat Warzawa nu, 24 mars – sista chansen idag såg jag på hemsidan. Ska bli skoj med ett Polen besök faktiskt!

  2. Pilla: Ja, jag såg det. Ligger ju egentligen bra till i tiden men krockar tyvärr med andra aktiviteter. Annars hade ju en vårhelg i Warzawa varit ett perfekt sätt att sätta Polen på kartan. :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *