Tycker ni bloggen har varit lite tyst senaste dagarna? Det tycker jag med. Den stora anledningen, jag har varit magsjuk. Huvudet och kroppen kändes inte helt 100 i helgen och i söndags kväll kom det, den stora magsjukan. Sen dess har jag lagt mesta tiden i sängen eller soffan och sovit eller gjort absolut ingenting. Nu börjar jag så sakteliga bli bättre, men det känns ju fortfarande hur kroppen protesterar lite när jag är uppe och går, lederna ömmar osv. Och till helgen är det ju Vasaloppet så inte bästa tajmingen direkt. Frisk ska jag nog hinna bli, men frågan är om jag hunnit få tillbaka kraft och energi, för det lär behövas mellan Sälen och Mora på söndag. För jag kollade läget och 2-3 kilo hade jag tappat och det är mycket för mig som inte brukar pendla något alls i matchvikt. Men det är väl mycket vätska och det är ju några dagar kvar.

Det är också mindre än 50 dagar kvar till Boston Marathon och det märks att det närmar sig. De mailar om det och på jogg.se startas det grupper om ett av världens häftigaste marathonlopp. Jag gör mitt lilla för att blicka framåt, jag ligger i soffan i mina Bostonkläder från förra året.

Boston Marathon kläder

Share Button