Säsong på gång!

Okej, nu drar det igång. Visst, VM i längdskidor började idag, så det är nog fortfarande vinter. Och första dagen blev det ett silver till Sverige. Nu hoppas vi att det har lossnat och att alla lyfter sig det lilla extra när det är mästerskap. Men trots att det fortfarande är februari så drar löparsäsongen också igång nu och till helgen är det Tokyo Marathon och Szacke kommer springa. Han är taggad och har tränat bra. Nu hoppas vi att han får till ett resultat han är nöjd med.

Jag tänkte faktiskt lite på det när jag åkte hem idag. Nåt måsta man ju fundera på däruppe i luften. Jag tänkte på hur många lopp det finns att välja på, hur svårt det kan vara att välja och att man också måste se till att marorna inte kommer för tätt. Det är ju inte en sprintdistans som funkar bra att springa varje helg direkt. Av någon anledning blev jag lite nyfiken på Chicago, som faktiskt är en av de Big Five bland marathonloppen. Jag kanske måste kolla upp Chicago.

Någon som har sprungit i Chicago och kan berätta hur det är? Någon mer än jag som är sugen?

snabbafotter

Längdlandslaget kämpar på i Italien och jag kämpar på här hemma!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

 1. Nix, men en gammal jobbarkompis till mig sprang Chicago och var väldigt nöjd med det. Men han gillade inte Paris – kanske säger lite om marasmaken.

 2. Jag trodde Big Five var London, New York, Paris, Boston, Berlin?

 3. verkar vara slutsalt for 2013…men det har vart tekniska problem da deras datorer kraschade..verkar som de skall slappa in 15 000 mer men verkar som de platserna ar bokade redan…..

  Paris ar inte en…men tydligen sa har Tokyo lagst till sa nu ar det sex:
  http://worldmarathonmajors.com/US/

 4. Pilla: Haha, lättare att prata engelska än grötig franska? ;)

  Martin: Nja, byt ut Paris mot Chicago så blir det rätt.

  Stefan: Ja, datakrasch igen när det gäller marathonanmälan, har vi hört det förr? Får hoppas de inte snackar skit om att de finns 15000 platser kvar.

 5. Ingmarie: Ja, Chicago verkar ju vara ett snabbt lopp! ;-) Men det är svårt att få till loppen i höst, Chicago är bara 2 veckor innan Frankfurt. :-(

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *