Okej, nu drar det igång. Visst, VM i längdskidor började idag, så det är nog fortfarande vinter. Och första dagen blev det ett silver till Sverige. Nu hoppas vi att det har lossnat och att alla lyfter sig det lilla extra när det är mästerskap. Men trots att det fortfarande är februari så drar löparsäsongen också igång nu och till helgen är det Tokyo Marathon och Szacke kommer springa. Han är taggad och har tränat bra. Nu hoppas vi att han får till ett resultat han är nöjd med.

Jag tänkte faktiskt lite på det när jag åkte hem idag. Nåt måsta man ju fundera på däruppe i luften. Jag tänkte på hur många lopp det finns att välja på, hur svårt det kan vara att välja och att man också måste se till att marorna inte kommer för tätt. Det är ju inte en sprintdistans som funkar bra att springa varje helg direkt. Av någon anledning blev jag lite nyfiken på Chicago, som faktiskt är en av de Big Five bland marathonloppen. Jag kanske måste kolla upp Chicago.

Någon som har sprungit i Chicago och kan berätta hur det är? Någon mer än jag som är sugen?

snabbafotter

Längdlandslaget kämpar på i Italien och jag kämpar på här hemma!

Share Button