Jag var långt ifrån nöjd med förra veckans träning. Det kändes som motivation och trötthet gjorde att det inte blev så mycket tränat som det borde blivit och jag hade svårt att ta mig i kragen. Men nu är det ny vecka och jag hoppas på en bra omstart. Efter ett kvällsmöte på jobbet hoppade jag över den sista valfria delen på jobbet till förmån för träningen.

Jag tog mina adizero Takumi Ren och begav mig till gymmet för ett pass på löpbandet. Det var fullt och det var kö och det tar sin lilla stund innan folk har gått färdig på löpbanden. Med mobiltelefonerna i högsta hugg måste de väl chatta klart med polarna innan de har gått klart. Men efter ett tag fick jag ett band och jag satte igång direkt, klockan gick ju och lite frustrerad över att få vänta kanske jag var.

Något progressivt som fick börja på 4:26 min/km kändes lagom. Även om den farten inte ska vara några problem tycker jag de flesta hastigheter kan kännas lite jobbiga i början, man måste helt enkelt komma in i det och det gör man verkligen med ett progressivt pass. Jag ökade farten successivt och kom snabbt in i passet och det bara rullade på. Jag märkte att det mentala var med mig ganska bra idag och jag hade positiva tankar som flög omkring i huvudet. Ganska tidigt bestämde jag mig för att 40 minuter skulle bli bra men någonstans efter halvtimmen bestämde jag för att köra vidare till 45 minuter. Det slutade med en fart på 3:52 min/km och visst, då började det kännas lite jobbigt, men det är i närheten av 4-fart eller under som det riktigt börjar kännas. Men på det stora hela kändes det jättebra idag och jag är glad att jag fick en bra start på träningsveckan.

adidas adizero Takumi Ren

Helt klart en riktig favoritsko, adidas adizero Takumi Ren, fantastisk!

Share Button