Jag har nog alltid tyckt att sommar och vinter är mycket bättre än vår och höst. Varför ska man ha mellanting? Men visst, våren kan vara fantastisk när det är fint väder, men hösten är värre att hitta bra i Sverige, då åker jag hellre till Thailand. Nu har vi fortfarande vinter, i slutet på den hoppas jag, men istället för att bara vänta på det som komma skall, sommaren, så kan man faktiskt kolla läget på stranden redan nu. Efter lite sovmorgon i bästa lägenheten och en social sväng på stan med både löparsnack och shopping i bästa klädbutiken tog vi oss ut på en gemensam liten joggingsväng.

Vi sprang ner till havet och Prins Bertils stig och kollade läget. Det är inte som på sommaren och det behöver inte bara betyda sämre utan jag kallar det istället för annorlunda. För löpning vid havet är speciellt, även på vintern. Och det är ganska häftigt att se hur sommar och vinter möts när man ser sandstrand titta fram under snön.

För tillfället är jag nere i en liten svacka. Jag springer inte så ofta som jag hade önskat att jag gjorde, men jag hoppas kunna vända på det. Kroppen känns ganska okej, även om någon känning har känts i ena foten och axeln kunde varit bra. Nu har jag i alla fall fått besked från en magnetröntgen att det är ”lite stökigt” inne i axeln, men inte speciellt farligt. Så nya naprapatbesök hos specialist är inbokat så jag hoppas det blir bra på sikt.

halmstad 9 copy

halmstad 10 copy

Share Button