Running Shoe Geeks

Fredag, helg, åka hem och under tiden chattade jag med en löparpolare i USA som bloggar på runningswede. Jag har ett visst intresse för löparskor men det är ingenting jämfört med polarn som flyttat över vattnet. Men vet ni vad, det är säkert tokmånga löpare världen över som är helt tokiga i löparskor och känner man att man är det eller i alla fall har ett visst intresse, då kan man spana in facebookgruppen Running Shoe Geeks.

Förra helgen plockade jag ihop några gamla löparskor jag skulle kunna slänga och rimligtvis borde jag kunna göra det i veckan som kommer också. Det kan kännas svårt många gånger, i alla fall när det gäller en del riktiga gamla favoriter. Men även många bra skor möter på sikt sina övermän. Slänga löparskor är kanske alltså inte så kul, men man kanske kan se det som att man lämnar plats åt nya.

Grabben 039

Kanske inte nyaste bilden, men lite kul ändå!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Åh, det känns inte kul att se helt okej skor slängas… Finns ingen möjlighet att samla till något bra lopp i något land där de behövs..? Nä det finns kanske gränser för sånt. Visst ha rMarathonMia tagit med till Comrades i Sydafrika? Trevlig helg!

  2. Nina: Ja, Mia tog med sig lite skor till Comrades. Trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *