För att vara snäll mot min fot så försöker jag minimera träningspass i snömodd vilket också gör att det blir lite löpning på löpband och det har jag absolut inget emot. Jag gillar att springa inomhus på löpband, det är tokvarmt på gymmet och man kan tänka att man är i något varmt exotiskt land så att springa i shorts, t-shirts och lätta dojjor är helt naturligt.

Igår tänkte jag mig ett längre progressivt distanspass. Jag hade tänkt mig upp mot 12-15 kilometer och från början gick det väl ganska bra. Men det märktes att jag inte är jättevan vid distanspass på bandet och mitt mentala var nog inte riktigt med mig. Första 20-30 minuterna gick okej men sen började jag så smått bli lite trött. Även om jag hade bra tankar på kommande lopp så hjälpte det inte riktigt. Strax efter 8 kilometer kom tröttheten allt fortare och jag bestämde mig för att det fick räcka med 10 kilometer. Det blev ett okej pass, men inte så bra som jag hade hoppats.

2013-02-12 19.50.39

Takumi Sen på löpband

Share Button