Onsdag betyder att jag kan springa med Nike som utgår från Intersport. Men ville jag egentligen? Nej, absolut inte. Ni som bor i Stockholmsområdet förstår säkert varför och för er andra kan jag säga att det har kommit färdig snöslask uppifrån under stora delar av dagen och då blir det inte så mysigt på marken.

Men den känslan man får när man känner att man borde och när det är träning med ett gäng, den är stark. Man byter om, man funderar inte, man bara gör. man tar sig iväg, man är där. Och när man väl är där på plats, då är stora delar av passet gjort. När vi väl var ute och sprang tänkte vi inte så mycket på vädret,. Okej, lite, en del, men då var det som det var och det vara bara att köpa läget.

Jag är inte så bra på att springa i dåligt eller tråkigt väder så detta är absolut något jag ska försöka ta med mig framåt. Vädret kanske inte alltid är det bästa men köper man läget och anpassar träningen därefter kan man ändå få till en träningsrunda.

Jag kommer ihåg ultrafestivalen i Skövde, det började regna och jag sprang runt runt i en regnpåse och det fungerade ju det också!

Share Button